Nyheter & erbjudanden

 
Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter om oss och vad som dyker upp och är smart för alla er med husbil, husvagn &släpvagn. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida och gilla oss.

Kunder, grannar & andra vi känner!
Nästa helg är det midsommar. På torsdag stänger vi 1200, fredag d.v.s. Midsommarafton har vi stängt. Under sommarveckorna 26 - 32 har vi lunchstängt 12 -13, i övrigt öppet som vanligt.

Vänner, kunder & andra vi känner!

Vi passar här på att hälsar er alla att ha det riktigt gott i helgerna som stundar.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Kunder, vänner, grannar & andra vi känner! Nu finns El & Diesel, husbilsverkstaden Svensk Camping & Mercedesverkstaden MB Service med samlad erfarenhet, kompetens och maxat med resurser på samma adress bara till för att hjälpa just dig!

Vänner, kunder, leverantörer, grannar och alla andra vi känner! Vi passar på och hälsar er en Glad Midsommar samtidigt som påminner om att vi finns här för att hjälpa alla er campare!

Vänner! Bibeln för husvagnscampare är här! Kom till butiken och hämta ett exemplar (Så långt lagret räcker) eller ta här del av den online. Båda är blädderbara...

Vänner! Nu har vi äntligen en ny superfräsch hemsida. Vår helt nya plattform för information och marknadsföring är alltså verklighet. Den är, som ni ser, även försedd med en nyhetsblogg med RSS-flöde till Facebook. 
- Så gilla oss på Facebook!

Vänner! Bibeln för husvagnscampare är här! Kom till butiken och hämta ett exemplar eller ta här del av den online. Båda är blädderbara...

Svensk Camping & Fritid
Selaövägen 1, 124 59 Bandhagen
Tel: 08-86 01 90

RSS